تحقیق مراحل تولید عسل
یادگیری و پیشرفت
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
دیجیتال مارکتینگ
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
رشد کسب‌وکار
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
صنعت آموزش


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 15 فروردين 1398
بازدید : 422
نویسنده : کیا فایل

تحقیق مراحل تولید عسل

تحقیق مراحل تولید عسل

 

1- چكيده


2- كليات


1-2- انواع عسل


2-2- چگونگي و ميزان بكارگيري


3-2- كالاهاي قابل جانشيني


4-2- قيمت و امكان فروش


3- بررسي فني


1-3- اصول فرآيند توليد


2-3- نكات علمي و شرايط بهينه


3-3- نمودار گردش مواد در كارخانه


4-3- كنترل كيفيت


5-3- نگهداري


4- برآوردهاي فني


1-4- ظرفي و برنامه توليد


2-4- مشخصات فني


3-4- كنترل كيفيت


4-4- تاسيسات عمومي


5-4- نيروي انساني


7-4- زمان بندي اجراي طرح


5- بررسيهاي مالي و اقتصادي


1-5- جدول ارزش مواد اوليه


ــــ جدول هزينه انرژي


ــــ جدول هزينه نيروي انساني


2-5- جدول ماشين آلات و تجهيزات توليدي


ــــ جدول هزينه وسايل نقليه


ــــ جدول هزينه تاسيسات عمومي


ــــ جدول هزينه ساختمانها


ـــــ جدول هزينه محوطه سازي


ـــــ جدول هزينه هاي قبل از بهره‌برداري


3-5- سرمايه ثابت


ـــــ سرمايه در گردش


ـــــ كل و نحوه سرمايه گذاري


4-5- جدول هزينه استهلاك


ـــــ جدول هزينه تعميرات ونگهداري


5-5- جدول تفكيك هزينه‌هاي ثابت و متغيير توليد


ـــــ محاسبه قيمت تمام شده


6-5- محاسبه قيمت فروش


7-5- جداول مالي اساسي


ـــــ جدول پيش‌بيني عملكرد سود و زيان


ـــــ جدول پيش بيني گردش وجوه نقدي


ـــــ جدول پيش بيني تراز نامه


8-5- شاخصهاي اقتصادي


ـــــ ارزش افزوده


ـــــ نقطه سر به سر


ـــــ نرخ بازدهي و دورة برگشت سرمايه


ـــــ سرمايه گذاري سرانه


9-5- تجزيه و تحليل و ارزيابي طرح


خلاصه تهيه و بسته بندي عسل

 

 

 

1ـ چكيده

1ـ1ـ مشخصه طرح :

عنوان طرح تهيه عسل و بسته‌بندي در بسته‌هاي 50 و 100 گرمي (صادراتي ) مي‌باشد . طبق استاندارد شماره 92 ايران چنين تعريف شده است : عسل محصولي است طبيعي كه توسط زنبورهاي عسل از شهد گل و يا شهد قسمتهاي ديگر گياه در كندو بوجود مي‌آيد . و ويژگيهاي عمومي آن مي‌بايست بر طبق استاندارد تدوين شده باشد . محصول جنبي اين طرح موم مي‌باشد و ظرفيت توليدي طرح 125 كيلوگرم عسل بسته‌بندي شده در ظروف 50 و 100 گرمي يكبار مصرف در ساعت مي‌باشد .

2ـ1ـ فرآيند توليد :

عسل شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسيله دستگاه اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازي مي‌شود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوريزاسيون بوسيله دستگاه بسته‌بندي اتوماتيك بسته‌بندي مي‌شود .

3ـ1ـ شرايط عملياتي :

تعداد روز كاري در سال 270 روز و بر اساس يك شيفت 8 ساعته محاسبه شده است ....

 

 

 

شامل ورد 49صفحه ای

 

 





:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: فایل , تحقیق , مراحل تولید عسل , طرح , شرایط , فرایند , تهیه , بسته بندی ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








فروشگاه فایل کیا؛ منبع جامع انواع فایل... چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان منبع جامع انواع فایل و آدرس kiyafile.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.











RSS

Powered By
loxblog.Com
مدیر سبز، آموزش بازاریابی

TOOLS BLOG

TOOLS BLOG